Въздушен транспорт

Въздушният транспорт е най-ефективното решение за транспортиране на стоки, които се намират на големи разстояния и изискват бърза доставка. Като правило този вид транспорт не е опция за близки разстояния, освен в случаи на експресен сервиз и директни полети на използваните авиолинии.

още →

Автомобилен транспорт

Ползвайки възможностите на мрежата ни от партньори и превозвачи, ние можем да предложим индивидуални решения според всички изисквания на клиента за достъпност, прецизност и срокове с ежедневни отпътувания и гарантирани транзитни времена за широка гама от пратки.

още →

Морски транспорт

Превозът на стоки по море е най-разпространения вид транспорт с възможност за обслужване на огромни количества товари от различен характер на най-достъпни цени. Дългогодишното ни партньорство с контейнерните линии, предлагащи услуги и в България, ни осигурява отлични условия.

още →

Международна спедиция

Нашите цялостни предложения за спедиторски услуги включват допълнителна грижа за Вашите товари и специфични нужди. Ние изготвяме всички видове митнически и транспортни документи, сертификати и удостоверения, както и карго застраховане. Грижата за клиента е наш приоритет!

още →