Въздушният транспорт е най-ефективното решение за транспортиране на стоки, които се намират на големи разстояния и изискват бърза доставка. Като правило този вид транспорт не е опция за близки разстояния, освен в случаи на експресен сервиз и директни полети на използваните авиолинии.

Възможности и услуги

Ползвайки глобалната мрежа и възможностите на нашите партньори, ние предлагаме:

 • Интегрирани транспортни решения.
 • Услуги врата – врата.
 • Седмични консолидации от /до основни летища.
 • Конкурентни цени.
 • Митническо обслужване, документация и хендлинг, предоставени в отправната точка и на крайната дестинация.

Продуктова гама

За да постигнем най-добрия баланс между бюджет и транзитно време, ние сме разработили специални продукти, всеки с различни характеристика и предимства:

Експресни доставки на критични във времето пратки. Доставки в рамките на дефинирано транзитно време. Възможни решения за всеки размер и тегло. Когато карго размерите на Вашите пратки лимитират скоростта на доставките, ние не се ограничаваме в търсене на най-бързия възможен времеви диапазон. Използваме всяка комбинация от транспортни варианти, която би осигурила най-бързото транзитно време, включително ексклузивните продукти на авиопревозвачите. Предлагаме максимална гъвкавост при всички услуги – врата-врата, врата-летище, летище-летище, летище-врата. Пълен мониторинг и проследяване движението на пратката от начало до край. Своевременно информиране за статус на пратките.

Базиран на нашите стандартни консолидационни сервизи. Идеален за по-малко спешни и чувствителни към разходи стоки, независимо от техните размери и тегло. Услугите могат да бъдат врата летище, летище летище, летище врата. Предлагаме пълен мониторинг и проследяване движението на пратката от начало до край. Своевременно информиране за статус на пратките.

Мултимодален сервиз, който комбинира предимствата на морския и въздушен транспорт. Една много успешна алтернатива на въздушните пратки, подходяща за Хонг Конг, Шанхай, Ксиамен, Пекин. Основните междинни гейтове са Азия през Дубай до Европа и Азия през Сеул до Европа.

Eкспресен сервиз
Prime Air
Стандартен сервиз
Expedited Air
Комбиниран сервиз
Sea + Air
Предимства По-икономичен вариат спрямо въздушния транспорт, по-бърз като транзитни времена в сравнение с морските сервизи
Подходящ за По-големи пратки
Транспортиране Постигане на приемливо и контролирано транзитно време спрямо характеристиките на сервиза и възможност за планиране на доставките
Проследяване Гарантиран мониторинг от вдигане на пратката до получаването и на дестинация
Възможности Опции за доставка врата – врата
Запитване за оферта Запитване за оферта Запитване за оферта

Специални транспортни решения

Някои видове стоки изискват специфична обработка, при организиране на техните транспорти е необходима професионална компетентност и наличие на специална инфрастрактура. Нашите специални транспортни решения включват обработка на:

 • Високо стойностни стоки.
 • Опасни товари.
 • Температурни пратки.
 • Разваляеми стоки.
 • Живи животни.
 • Обемни стоки.
 • Извънгабаритни стоки.

Решения за индустрията

Разполагаме с квалифициран персонал за обработка на високо чувствителните пратки: биосубстанции (кръвни, плазмени и тъканни проби), лекарства и продукти за здравеопазването.  Нашият дългогодишен опит в транспортирането на температурни пратки, за които е необходимо наличие на сух лед, ще Ви бъде от максимална полза. За повече информация, моля не се колебайте да се свържите с нашите специалисти по въздушен транспорт и логистика.

 

Запитване за оферта Поръчай онлайн

Споделете!