Превозът на стоки по море е най-разпространения вид транспорт с възможност за обслужване на огромни количества товари от различен характер на най-достъпни цени. Дългогодишното ни партньорство с контейнерните линии, предлагащи услуги на българския пазар ни осигурява отлични конкурентни условия, които са изцяло на Ваше разположение.

Възможности и услуги

Ползвайки глобалната мрежа и възможностите на нашите партньори, ние предлагаме:

  • Интегрирани транспортни решения.
  • Услуги врата – врата за входящи и изходящи пратки от вътрешна точка до всяка дестинация.
  • Достъп до свободния капацитет на основните контейнерни превозвачи.
  • Специализирани решения за клиенти с глобално присъствие.
  • Митническо обслужване, документация и хендлинг, предоставени в отправната точка и на крайната дестинация.

Продуктова гама

За по-голяма гъвкавост предлагаме следните продукти:

Комплектни контейнери с възможност за доставка врата – врата. Всички Ваши пратки ще бъдат натоварени в един контейнер. В зависимост от количеството, той може да варира като размер. В този контейнер няма да има стоки на други собственици и не се налага изчакване. Като правило пълното натоварване на контейнер само с Ваша стока предполага най-ниски цени. Това е най-добрият вариант за транспортиране на големи и тежки пратки. Чрез партньорската ни мрежа и възможностите, които тя предлага, имаме предимството на договорени общи обеми с първокласни морски превозвачи и конкурентни цени за Вашите FCL товари.

Групажен контейнерен сервиз. Характерно за  този продукт е консолидацията на товари от различни изпращачи, като при него не се налага изчакване на пратки, дори те да се състоят само от няколко кашона или палет. Предимството на морския групажен сервиз, който ние предлагаме е широка платформа базирана на автомобилна групажна мрежа с ежедневни отпътувания от и за България  до всички основни европейски  дестинация. Това условие позволява бързо и безпрепятствено да използваме морските сервизи на световни  фирми – консолидатори / NVOCC с развити групажни линии  до всички контейнерни пристанища в света. По този начин може да организираме лесно превоза на Вашите малки групажни пратки от и за Азия, Далечния и Близък Изток, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия  до / от България. Най-често използваните пристанища, през които обработваме контейнери и групажни пратки са Варна, Бургас, Антверпен, Хамбург, Бремен  и Солун.

Услуги на пристанищата Варна и Бургас

Пристанищна обработка – контейнеризация и деконтеризация на товари. Тази възможност осигурява:

  • Оптимизиране на разходите за вътрешен транспорт, особено при по-големи разстояния.
  • Прехвърляне на стоки от контейнер на бордови автомобил и обратно.
  • Оптимизиране на времето за доставка.
  • Бързо разтоварването на вече обмитените вносни стоки от бордови автомобил с цел директно  влизане в търговско обръщение.

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нашите специалисти по морски контейнерен транспорт.

 

Запитване за оферта Поръчай онлайн

Споделете!